wegens coronacrisis geen Spring uit het jaar dit jaar...

Reeds 20 tal jaren hebben we bij Hoeve Ter Linden op de laatste dag van het jaar een "Spring uit het jaar"

jaarlijks laten we de jonge paarden in vrijheid springen en klinken we met een glaasje warme wijn of een warme chocolademelk. Helaas kan dit alles dit jaar ook niet door gaan zoals zoveel andere activiteiten. 

Wij wensen alvast iedereen langs deze weg een gelukking en gezond 2021 toe!

Dirk & Heidi 

Sven, Axelle 

Van Poucke-Maes 

Meer

Docher van Richebourg x Forever d'Arco Ter Linden Veiling LA VENTE CHÂTEAU BACON verkocht voor 85000 euro

Iluna van de zuuthoeve: Richebourg x Forever d'Arco Ter Linden verkocht bij La Vente Château Bacon voor € 85000 

Haar moeder, Full Moon Ter Linden z (Forever d'Arco Ter Linden x Cento) vloeit voor uit fokkerij Hoeve Ter Linden en is de volle zus van Full House Ter Linden z Spr. 1.60m., Full Moon werd in der tijd drachtig van Richebourg verkocht aan stal de Zuuthoeve. 

Iluna vd zuuthoeve:  

 

Meer

Welkom Forever d'Arco Ter Linden !!

De hengst bracht de voorbije 10 jaar door bij team Philippaerts. Het unieke aan hem is dat zowel Ludo als alle vier zijn zonen met hem gereden hebben. “Hij was en is nog steeds een fantastisch paard” zegt Nicola die jarenlang met hem team vormde. “In 2015 reed ik met Forever Darco mijn eerste foutloze ronde in de wereldbeker van Mechelen. Dat zal ik nooit vergeten. Verder hebben we samen de Landenprijs van Rome gewonnen, eindigden we tweede in de wereldbeker in Washington en vierde in de Longines Global Tour in Hamburg. We hebben ook samen deelgenomen aan de wereldbekerfinale in Göteborg. Ik houd niets dan goede herinneringen over aan Forever Darco en wens hem nog een lang en rustig leven toe.”

Forever Darco ter Linden bevat de naam Darco, het legendarische paard waarmee Ludo onder andere deelnam aan de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona. “Forever Darco lijkt heel sterk op zijn vader Darco. Tijdens wedstrijden was hij een echte vechter, wou hij er altijd voor gaan. Die positieve ingesteldheid, die hij gemeen heeft met Darco, is zijn grootste kwaliteit. Hij is ook het enige paard waarmee we alle vijf gereden hebben. Afscheid nemen is nooit fijn, maar we weten dat hij terug naar huis gaat waar hij 16 jaar geleden geboren werd. Bij Stoeterij ter Linden zal hij worden ingezet als dekhengst.”

Meer